Мезонет, Тристаен...
58000 EUR гр. Варна
Магазин, Червен...
300.9 EUR гр. Варна
Обзаведен Двустаен...
229.5 EUR гр. Варна
Обзаведен Тристаен...
280.5 EUR гр. Варна
Обзаведен Двустаен...
229.5 EUR гр. Варна
Обзаведен Двустаен...
229.5 EUR гр. Варна
Обзаведен Двустаен...
295.8 EUR гр. Варна
Обзаведен Тристаен...
280.5 EUR гр. Варна
Обзаведен Тристаен...
280.5 EUR гр. Варна
Склад, Трошево, Варна
1045.5 EUR гр. Варна
Луксозен Двустаен...
397.8 EUR гр. Варна
Офис, Зимно кино...
255 EUR гр. Варна
Парцел, м-т Траката,...
178.5 EUR гр. Варна