Моите възпитатели...
30 лв гр. Белене
Васил Левски,...
25 лв гр. Белене
Стара стъклена...
7 лв гр. Правец
Декоративна (ретро)...
49 лв гр. Сливен
Детски ски
35 лв гр. Русе
Лот запалки
5 лв гр. Русе
Стар каракулак
85 лв гр. София
ГаЗ 53А (синий) -
75 лв гр. София
Бг.Нож
8 лв гр. София
Бг.нож В.Търново
8 лв гр. София
Стар бг.нож
25 лв гр. София
Много стар ключ
10 лв гр. София
Коелкционерска...
45 лв гр. София
Колекционерски...
5 лв гр. Русе
Стари книги
15 лв гр. Русе
Кенчета за колекция
15 лв гр. Ихтиман