Телевизор TOSHIBA...
650 лв гр. Стара Загора
Nokia Asha 306
140 лв гр. Перник
Мобилен телефон Nokia...
85 лв гр. Перник
Нокия 700-Перфектна
75 лв гр. Сопот
Нокия Х 3 слайд +...
19 лв гр. Русе
Nokia Lumia 625- (4G)
100 лв гр. Плевен
СПЕШНО Lumia 900 Бартер
40 лв гр. Луковит
работна нокиа nokia...
30 лв гр. Силистра
Телефон Nokia
20 лв гр. Перник
nokia 222 нокиа не е...
110 лв с. Калипетрово
Nokia 7390, за поправка
25 лв гр. Сливен
Nokia Lumia 535 Dual
100 лв гр. София