Телевизор TOSHIBA...
650 лв гр. Стара Загора
HTC ONE A9
420 лв гр. София
HTC Nexus One
120 лв гр. Перник
HTC one max 16gb
400 лв гр. Сопот
HTC Desire 820 dual...
345 лв гр. София