„АТЛАС ПЛОВДИВ”ЕООД-Административни услуги

Пловдив, гр. Пловдив 05.01.2017 55    20409

1 лв

  • „АТЛАС ПЛОВДИВ”ЕООД-Административни услуги
  • „АТЛАС ПЛОВДИВ”ЕООД-Административни услуги

Обява от

Описание
„АТЛАС ПЛОВДИВ” ЕООД - Административни услуги: Защита от проверки на инспектори и плащане на глоби

Гледате ли новини? Държавни институции са започнали масови проверки за изрядни документи, писане на актове и плащане на глоби.

Глоби за над 15 млн. лева е наложила Главната инспекция по труда от началото на годината заради неспазване на условията на труд.

„Атлас Пловдив” ЕООД - Първото дружество, което се занимава с КОМПЛЕКСНО обслужване, във връзка с новата политика на всички държавни администрации, която има за цел „Попълване на държавния бюджет” от глоби.

Какви инспектори според Вас може Ви да дойдат на проверка? Какво ще направите? Какво ще им покажете? КОЙ ще Ви защити и как?
НИЕ можем да го направим за Вас.

Да Ви осигурим спокойствието и сигурността, от която всеки има нужда.

Уважаваме и познаваме законите, а Вие получавате спокойствието и защитата, която дава предварителната подготовка и подготвената до последна подробност документация.

Пожарна, Инспекция по труда, Агенция по безопасност на храните, Здравна инспекция – това са основните области, в които помагаме на фирмите.

Първоначално изготвяне на документацията, Водене на дневници и последващо абонаментно обслужване в зависимост от обекта - по изискванията на различни инстанции.


http://atlasplovdiv.com/