№ 974 стара метална / ламаринена играчка - моторист - работе

Шумен, гр. Шумен 30.04.2017 899    използвано купувача 35721

15 лв

  • № 974 стара метална / ламаринена играчка - моторист - работе
  • № 974 стара метална / ламаринена играчка - моторист - работе
  • № 974 стара метална / ламаринена играчка - моторист - работе
  • № 974 стара метална / ламаринена играчка - моторист - работе
  • № 974 стара метална / ламаринена играчка - моторист - работе

Обява от

Описание
стара метална / ламаринена играчка - моторист
- работещ механизъм на моторчето
- соц.период
loading...