100 лева 1912 г Цар Фердинанд

Плевен, гр. Плевен 15.10.2020 335    ново купувача 140559

15 лв

  • 100 лева 1912 г Цар Фердинанд

Обява от

Описание
100 лева 1912 г Цар Фердинанд-24к позлатена реплика


loading...