1000m2 над Банкя гора

София-град, гр. София 04.06.2020 1702    ново купувача 126211

Обява от
Регулация
Ток
Квадратура


Описание
Продавам гора 1000м2. Намира се между кв. Клисура - Банкя и с. Росоман (община Божурище). На 600м2 от асфалтния път за манастира св. Петка по черния път за с. Пожарево. Правоъгълна форма. Лице на път. Красива природа и чист въздух. Близо до столицата. Идеално за изграждане на дървена горска къщичка с камина в канадски или алпийски стил. Обрасло е с храсталаци, които не са ценни дървесни видове и ако се прочисти ще се получи повече открита и използваема площ. Вода може да се извади със сонда. През мястото минава рекичка. Тихо и спокойно - живущите са на километър от имота. Соларни панели и еко отопление са добра алтернатива за енергия. снимките с къщичките са идейно-илюстративни. Цена 12000лева. Изрядни документи. Един собственик!

Разгледайте снимките в тях ще откриете отговорите на примерни въпроси.

Примерни въпроси и техните отговори:
Какво се продава? - Гора.
Какъв е статута на имота? - Гора.
Гората може ли да се регулира? - Не. За поставянето на преносима къщичка не ви трябва регулация.
Каква е площа на имота - 1000м2 (това е 1 декар).
Каква е формата на имота? - Правоъгълна форма.
Къде се намира? - Над Банкя - приложени са сателитни снимки на местоположението, оградени с кръгчета и стрелкички, всеки би се ориентирал.
Може ли да се построи масивна къща с няколко стаи, на няколко етажа? - Може да си направите преносима къщичка или дървено бунгало. Ако искате и имате възможност за голяма къща, купете си регулиран парцел в Банкя на цена от по 100 Евро за м2.
Има фирми, които строят подходящи къщи за нерегулирани терени до ключ, вие не се занимавате с нищо.
Има ли живущи на около? - Не хората са на километър, следователно и къщите. Тишина и спокойствие.
Ток има ли? - не и той е на около 600 метра. За една дървена къщичка, може да се готви с газов котлон има и соларни крушки за осветление, за по-голяма нужда има и преносими соларни панели. Все пак човек отива сред природата на чист въздух и спокойствие.
Може да се организира санитарна сеч, за да се прочисти повече място за поставянето на къщичката. Изсечените дървета също носят приходи!!
Всички дървета ли могат да се секат? Само тези които не са ценни дървесни видове, като гледам там ценни дървета почти няма.
Има ли водопровод? - Не, дори и в близкото село няма, всички са със сонди - така водата е по-чиста, а и е безплатна.
Може ли да се изкара вода от сонда? - При желание ще ви свържем със специалист сондьор, който ще ви помогне.
Има ли река на близо? - Да, през мястото минава рекичка, което го прави много красиво и живописно.
Широка ли е реката? - Не. Може един човек спокойно да я прескочи. Изграждането на дървено мостче също би било красива идея.
Равен ли е имота, като поляна? Обикновенно горите не са много равни, така е и тук. Имота има равна част, след това има денивелация създадена от рекичката.
Гората е широколистна.
В обявата се съдържат снимки с къщички, има ли такива в имота? - Не, това са примерни идейни снимки за това какво може да се постави върху имота, но разбира се всеки си има своите идеи, фантазия и възможности.
Имота е трасиран - т.е. знае се с точност границите на имота от къде до къде са.
Каква е цената на имота? - 12000 лева за целия имот от 1000м2.
Граничи ли с път? - Да, имота граничи с път, който го има на скицата.
Достъпа по асфалтов път ли е? - Не, по черен път, който е на около 600м от асфалтовия и по него минават редовно коли.
Има ли градски транспорт на близо? - Да, на около 2 км минава автобус №49, който е от столичния градски транспорт и отива до метростанция Сливница.
Един собственик ли е на имота? - Да!
Работите ли с агенции? - Може, но не плащаме комисионна!

Ако искате да избягате от шума и да отидете сред красива природа на тишина и спокойствие през уикенда, а защо не и по-продължително време, това място е за вас. Близко е до столицата, цената е добра, да трябва малко труд да се вложи, но лесно няма.

Ако имате въпроси, моля прочетете внимателно обявата и примерните въпроси след нея, ако не сте намерили отговора на вашия въпрос, можете да ми пишете или ми се обадете на посочения телефон.


loading...