Билкови продукти при гъбички по кожата, краката и ноктите

София-град, гр. София 12.01.2017 205    ново купувача 25193

14 лв

  • Билкови продукти при гъбички по кожата, краката и ноктите

Обява от

Описание
БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ПРИ ГЪБИЧКИ ПО КОЖАТА,КРАКАТА И НОКТИТЕ
1.Прополисов мехлем при гъбички-100мл-12лв, 50ml-7лв
2.Билков лосион при гъбички-130мл-7лв
3.Клеева тинктура-100мл-9лв
Прополисов мехлем при гъбички
Прополисовия мехлем при гъбички съдържа пчелен восък, пчелен клей,медицинска дъвка, билково масло от репей и невен, етерични масла от лавандула, чаено дърво и лимон.
Прополисът намалява сърбежа при псориазис,унищожава гъбични инфекции използва се при лечение на различни кожни заболявания. Стимулира регенерацията (самовъзстановяването)на нормалната тъкан, нейното самовъзстановяване.Има силно изразено антибактериално, противогъбично, антисептично и антибиотично действие.
Доказаното лечебно въздействие на билките репей и невен се използва от векове при различни кожни и гъбични инфекции и за успокояване на чувствителна и раздразнена кожа.
Медицинската дъвка има силно изразено противогъбично, противовъзпалително и антибактериално действие. В състава й присъстват завидно количество антиоксиданти, на които се дължи голяма част от нейните лечебни свойства.
Композицията от етерични масла от чаено дърво, лимон и лавандула помага за премахването на гъбичните инфекции по тялото-кожата на краката, ръцете и ноктите. Действа успокоително, противовъзпалително, обезболяващо, бактерицидно. Неутрализира неприятната миризма и потта на краката.
Билков лосион при гъбички
Билковия лосион при гъбички, съдържа екстракт от билки с доказано антибактериални и противогъбично действие: екстракт от зелени орехчета, репей, невен и мащерка.
Лечебната сила на билките е допълнена от ефикасното въздействие на етеричните масла от лимон, лавандула и чаено дърво.Билковите екстракти са извлечени с помощта на етанол, дестилирана вода и глицерин.
Спиртния разтвор на прополис-клеева тинктура се използва при лечението на кожни заболявания като екземи, невродермити, псориазис, кожна туберкулоза, дерматомикози, гъбички, хиперкератози, гнездова алопецея, тропически язви, труднозарастващи рани.
Болестотворните микроорганизми-бактерии, вируси и др, не развиват резистентност към прополиса, тъй като той притежава уникален състав, поради което не може да се синтезира и по химичен път
Начин на приложение:
Първо нанесете спрея върху засегнатите места, като изчакате да да попие добре, след което се прилага мехлема. При забиране на нокът е необходимо мястото да се облее добре с клеева тинктура, след което се нанася мехлема. На следващия ден се продължава със спрея и мехлема.
За вътрешно пречистване на организма от болестотворни организми е необходим вътрешен прием на клеева тинктура-25-30 капки, разтворени в 100-150мл вода, 1-3 пъти дневно, в зависимост от дълбочината на заболяването.
Продуктите могат да бъдат закупени и поотделно
За повече информация посетете сайта: bilkovimehlemi.simplesite.com