Crash Ball Feeder серия

София-град, гр. София 19.10.2017 441    ново купувача 24490

30 лв

  • Crash Ball Feeder серия
  • Crash Ball Feeder серия
  • Crash Ball Feeder серия
  • Crash Ball Feeder серия
  • Crash Ball Feeder серия

Обява от

Описание
Революционен продукт за света на рибаря.

LK Baits заедно с италианския отбор Advance разработили нова триизмерна ракета като добра възможност за захранване на големи разстояния.

Параметри: 65 грама, 0,21 л. обем

Патентована система за отваряне, която се състои от магнити които осигуряват доставянето на стръвта точно на петното заедно с течността.

Намалена устойчивост при изваждане от водата: Веднага след като ракетта достигне нивото на водната повърхност започнете да я изтегляте. Няма нужда да изчаквате да се изсипе, стръвта вече се е разпръснала и потъва. При изваждане на ракетата тя ще се затвори и така ще излезе гладко, лесно и бързо от водата.В сравнение с другите ракета изваждането е много по-лесно.Няма опасност от усукване на основната линия.

Лесно пълнене: Благодарение на патентованата магнитна система можете да съберете стръвта навън като драга и го затвори, без никакъв проблем. Поради максимално стягане вие ​​сте в състояние да доставите стръвта до мястото и на 100% . Crash Ball обем е от 0,21 л.

Кастинг: Crash Ball LK Baits е ракета за хранене на разстояние до 70 метра. На кастинг не се заплита или да се отвори самата ракета. Благодарение на магнитната система, която ще защити от отваряне ракета при замятане. Тя няма да се отвори и да изсипе стръвта върху земята подобно на други ракети.

Видове примамки: Какво може да сложите в тази ракета, тук нямате ограничение единственото условия е да може да съберете стръвта в нея.