ДЖАК РЪСЕЛ - два атомни хулигана, неудържими размирници

ОБЯВАТА Е ИЗТЕКЛА

Габрово, гр. Трявна 11.01.2017 37    ново лично предаване 27554

Обява от

Описание
Продаваме два млади мъжки Джак Ръсел териера - плодовити татковци и дръзки хулигани. Толкова безотговорни и дръзки, че постоянно се пробват да заплодят комшийската немска овчарка. Ама то само с мерак и кураж не става ! Трябва си и ръст, защото размерът има значение, май !
Двамата главатарстват над глутница гангстери Джак Ръсели и дружно са взели страха на всичкото четириного из наше село, и то толкова, че даже местния кучешки бос (каракачанец) и местното магаре ги заобикалят отдалеко.
Ясно е, че шайката терминатори живеят на почти пълна свобода. В ежедневен сблъсък със суровата планинска природа, бандата прилага инстинктите си върху всичко сред девствените планински околности; в сърцето на Балкана, в китно селце между Габрово и Трявна (на 5 км от архитектурния резерват - с. Боженци). Невъзпирани от нищо, без излишни ограничения, без гащеризончета, якенца, жилетчици, гуглички, шапчици, шалчета... … и без клетки, мрежи, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози. Като малка природна стихия са - сякаш вместо вода пият само енергийни напитки !
И при тези условия няма как да не са в желязно здраве ! И са ! Желязобетонно здраве с тектонична енергия; а ветеринарния си лекар надали го помнят от детските си ваксинации.
Мъка ни е да се освободим от двамата терористи, но нервите ни вече не издържат на белите им. За радост те оставят след себе си растящо поколение, народено от две също толкова шантави майки. От тези малки ще изберем наследник на двамата, но ще го отхраним и с транквиланти (успокоителни и сънотворни хапчета), та дано новия тартор се кротне малко.:)
Да споделим и нещо по-сериозно - то е, че тия двамата - от бяс, излишна енергия и хормони - изправиха ушите и така леко компрометираха екстериора си. Иначе във всичко друго са перфектни Джак Ръсели - късокраки, късокосмести, мускулести, трицветни, с монокъл, бясно енергични, мълниеносни и всичко друго, което може да се очаква от тази земетръсна порода. На този фон, забавно щръкналите им уши са само весела закачка към перфектния им джак-ръселов стандарт, но поради тази причина ние ги предлагаме на юначните им стопани на скандално ниска цена - 100 лв. Всеки истински ценител и познавач на породата би оценил този шанс.
И все пак - нещо позитивно към характеристиката на нашите хубавци (може да е единственото, но е уникално) - то е, че разбойниците участваха в пашуването и опазването на стадо кози в сътрудничество с една немска и една белгийска овчарка. Така че, като че ли би могло да се получи и нещо полезно от тези безобразници.
За реалните ценители на натуралния животински свят, оставаме на разположение на телефони 00359877355677 и 00359988370512 или на e-mail адрес [email protected] Също и на Skype-адрес: ladi_milev. Ако пък решите да си направите една вълнуваща екскурзия - елате ни вижте на GPS координати - N 42.917159 / E 25.403523. Ние сме гостоприемни балканджии - ще ви се зарадваме.

Други предложения: