Добавка за почистване на DPF/FAP дизелов филтър за твърди частици

Русе, гр. Русе 16.04.2019 49    ново продавача 137994

129 лв

  • Добавка за почистване на DPF/FAP дизелов филтър за твърди частици
  • Добавка за почистване на DPF/FAP дизелов филтър за твърди частици

Обява от
Състояние


Описание
Препарат-добавка за почистване на DPF филтри, турбини, дюзи и помпи - In& Out Cleaner от XENUM

Доказано изключително ефективен: освобождава от задръствания дизеловите филтри DPF за твърди частици и лопатките на турбо-та, възстановява пропускливостта/дебита на изпускателната система и правилните функции на компонентите. Отделно в същото време премахва и първопричината за образуването на задръстващите частици сажди: като прочиства активно и смазва горивно-инжекторната система, възстановявайки правилното впръскване на горивото в цилиндрите.
Не е необходима никаква техническа дейност: препаратът (цялата доза 1.5л) се налива в резервоара за смесване в определена пропорция с горивото.

Този продукт на новите технологии доказа и в практиката своята ефективност, с нарастващите покупки потребителите продължават ежедневно да му дават високата си оценка.

За отпушването на DPF филтъра и прочистването на турбината са необходими само две неща:
1. Задъненият до определена степен двигател да е в състояние да развие 3 000 оборота.
2. До изразходването на горивото, третирано с този препарат (около 30-40 литра нафта), МПС-то да се форсира до 3 000 оборота - когато е възможно - или да се поддържат за известно извънградско разстояние.

Освен че отстранява изброените технически проблеми, препаратът дава на двигателя подобрена мощност+динамика и занижен разход, минимизира димността, шума и вибрациите.
loading...