Препарат-добавка за почистване на DPF филтри, турбини, дюзи и помпи

Русе, гр. Русе 16.04.2019 88    ново продавача 137994

129 лв

  • Препарат-добавка за почистване на DPF филтри, турбини, дюзи и помпи
  • Препарат-добавка за почистване на DPF филтри, турбини, дюзи и помпи

Обява от
Състояние


Описание
Решавате проблема си със задръстения филтър по най-практичен начин с показаната тук горивна присадка, доказан продукт. Сипете я в резервоара и ползвайте автомобила си нормално, докато химията работи за отпушване на DPF-а. Заявки и технически консултации на 0893 49 39 69.

Препаратът способства за регенерация чрез катализа: освобождава от задръствания дизеловите филтри DPF за твърди частици и лопатките на турбо-та, възстановява пропускливостта/дебита на изпускателната система и правилните функции на компонентите. Отделно, в същото време премахва и първопричината за образуването на задръстващите частици сажди, като прочиства активно и смазва горивно-инжекторната система - възстановява правилното впръскване на горивото в цилиндрите.
Не е необходима никаква техническа дейност: добавката (цялата доза 1.5л) се налива в резервоара за смесване в определена пропорция с горивото и е напълно безопасен.

Този продукт на новите технологии доказа и в практиката своята ефективност, с нарастващи покупки потребителите продължават ежедневно да му дават високата си оценка.

Освен че отстранява изброените технически проблеми, препаратът дава на двигателя подобрена мощност, динамика и занижен разход, минимизира димността, шума и вибрациите.
.

За отпушването на DPF филтъра и прочистването на турбината са необходими само две неща:
1. Задъненият до определена степен двигател да е в състояние да развие 3 000 оборота.
2. До изразходването на горивото, третирано с този препарат (около 30-40 литра нафта), МПС-то при възможност да се изфорсира до 3 000 оборота - или да се поддържат за известно извънградско разстояние.

За заявки и технически консултации заповядайте на 0893 49 39 69,
или поръчайте онлайн този и други важни продукти - https://www.bulmotors.com/

loading...