Купувам 2 бр. предни калници + 2 бр. вежди + 2 бр. прагове

Русе, гр. Русе 25.01.2017 128    ново купувача 10916

10лв

  • Купувам 2 бр. предни калници + 2 бр. вежди + 2 бр. прагове

Обява от

Описание
Купувам 2 бр. предни калници + 2 бр. вежди + 2 бр. прагове за Москвич

Алеко или Москвич 21412 или 2141