Лозаро-овощарска серия трактори KUBOTA

Стара Загора, гр. Стара Загора 28.12.2016 108    ново купувача 25806

25 лв

  • Лозаро-овощарска серия трактори KUBOTA
  • Лозаро-овощарска серия трактори KUBOTA
  • Лозаро-овощарска серия трактори KUBOTA
  • Лозаро-овощарска серия трактори KUBOTA
  • Лозаро-овощарска серия трактори KUBOTA

Обява от

Описание
Модел M6040 Narrow:
Тракторите от тази серия са с компактна форма , с кабина или ролбар – те са идеални за работа в овощната градина или на лозето, както и за работа в комуналната сфера. Тези трактори са разработени специално за работа, при която се изисква малка външна ширина при увеличена производителност – работа в овощна градина, в лозя, както и различни комунални приложения. Ширината от 1.35метра (със стандартни гуми), заоблените калници и удобно разположените обслужващи елементи позволяват работа и при ограничено пространство.
Тракторът М6040DTN е с най-малка мощност от 67к.с. Предлага се само с ролбар без кабина.
Пет синхронизирани предавки в три групи гарантират доброто степенуване на петнайсетте скорости напред и назад (включително група предавки със приплъзване).
Тракторите с тясна колесна база притежават серийно монтирано хидравлично реверсивно превключване под товар. Тази удобна система за превключване дава възможност за много добра маневреност и при работа в тесни пространства, без уморителното боравене с педала на съединителя.
Модел М7040 Narrow:
Моделът М7040 DTNQ е по-мощен с двигател с 75к.с. Характеристиките му са като на предния модел, но се предлага с кабина. Ширината е също 1.35м. Допълнително се предлага челен товарач.
Модел М8540 Narrow:
Моделът М8540 DTNQ е още по-мощен с двигател 88.5к.с. Резервоарът е с обем 78л. Кабината е комфортна с климатик, височината на трактора е 2.30м. а ширината 1.35. Другите характеристики са като на преходните модели. Допълнително се предлага челен товарач.
Модел 9540 Narrow:
Най-мощният от специализираните трактори Кубота за овощарство и лозарство е с двигател от 99к.с.. Всички останали параметри на трактора са идентични с тези на 8540N, но по-голямата мощност дава възможност за работа с по-тежък и разнообразен инвентар.
Налични трактори на склад от МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД