Метален пистолет за поливане

Добрич, гр. Добрич 24.01.2019 66    ново купувача 136711

15 лв

  • Метален  пистолет за поливане

Обява от

Описание
Чисто нов метален много практичен и здрав пистолет за водна струя
loading...