НОВО хибридни курсове по модули в Едно към Едно

ОБЯВАТА Е ИЗТЕКЛА

Варна, гр. Варна 25.01.2017 54    ново купувача Възможно договаряне 27565

Обява от

Описание
Едно към Едно – Името говори във Варна предлага Професионално Обучение по най-добре платените дизайнерски професии. Графичен дизайн, Интериорен дизайн, УЕБ дизайн, Продуктов дизайн и Брандинг.
Професионален курс MAXON Cinema4D, визуализацията като проект – Курс за пълно усвояване на професионални умения за работа с най-интуитивната триизмерна програма в света. Моделиране, материали, текстури, светлини, сенки, камери, лесно и съвършено. Искате да виждате, каквото мислите? Визуализирайте със Cinema4D.
Професионален курс Graphisoft ArchiCAD, архитектура през погледа на специалиста – Специализирана подготовка по построяване на архитектурни проекти и интериорен дизайн. Интуитивна работа с програмата, която изработва съвършени архитектурни чертежи с 3Д и офериране за строителни инвеститори. Усвояване на инструментите с лекота и прецизност. Научете всичко и работете свободно!
Професионален курс CorelDRAW, най-необходимият софтуер – Перфектна професионална подготовка за практикуване професията на дизайнера, който сам изгражда своите проекти на компютър. Разнообразието на инструментариума на този неостаряващ софтуер, който с годините става все по-полезен във всички дизайнерски професии. Конкурентност и специални качества. Дизайнерът се нуждае от идеи. Разучете CorelDRAW и няма да спрете да се зареждате с идеи.
Учебни програми по 30 учебни часа. Професионални сертификати. НОВО в практиката ни, още в началото на годината, предлагаме нова форма за желаещите да се обучават индивидуално – ХИБРИДНО Обучение, което съчетава в себе си двете форми на присъствено и онлайн провеждане на курс, в зависимост от удобството и желанието на курсиста, без разлика в цената. Ефективно!
Станете самостоятелни специалисти! Възползвайте се от предимствата на курсовете в малки групи на Едно към Едно! -6,5% за групово обучение и още 10% ОТСТЪПКА за цяло плащане.
Усъвършенстване и развитие в Едно към Едно!
Справки и записвания:
Варна, А. С. Пушкин 5
+35952 580535
+359877 717237
+359878 641587
skype: eood1x1
[email protected]
[email protected]
www.eood1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно Ltd.
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ

Други предложения: