Оригинална Дисни кукла капитан Джон Смит /John Smith / от Покахонтас

Пловдив, гр. Пловдив 15.04.2019 38    ново купувача 140579

52 лв

  • Оригинална Дисни кукла капитан Джон Смит /John Smith / от Покахонтас
  • Оригинална Дисни кукла капитан Джон Смит /John Smith / от Покахонтас

Обява от

Описание
Страхотна оригинална кукла Капитан Джон Смит/от Покахонтас/. Куклата е произведена за Дисни Сторе. Невероятно качество и визия.Куклата е висока 30 см.

loading...