РЕЗЕРВИРАНА И КАПАРИРАНА ДО 15.11 Продава се напълно обзаведена Къща.

ОБЯВАТА Е ИЗТЕКЛА

Варна, гр. Варна 24.10.2019 398    Възможно договаряне 149116

Обява от
Строителство
Брой етажи
Особености
Особености
Особености
Особености
Особености
Квадратура на двора
Квадратура на къщата
Година на строителство


Описание

Масивна къща на 7 км. от Априлци и на 2 км. от к-с Романтика село Кръвеник ТЪРСИ СВОЯ НОВ СОБСТВЕНИК. Къщата се намира в най-високата част с панорама към връх Ботев и връх Марагидик. Има целогодишен достъп по асфалтов път от две посоки. От едната страна граничи с постоянно живеещи съседи, от другата с овощна градина и гора. Къщата се предлага напълно обзаведена. На два етажа-1-ви едно цяло помещение-кухня, хол, трапезария, тоалет, 2 етаж - 4 спални, две тераси, баня и тоалет. Дворът се състои от три парцела, които влизат в посочената цена.
Има възможност да се продаде само с парцела принадлежащ към къщата с площ -1180 кв.м. и цената да се намали.!!!
В двора има много голям построен басейн, нуждаещ се от довършителни работи по пускането му. Към него има голяма тераса и помещение, предвидено за помпата на басейна. Има два гаража закрити, навес за дърва, който е свързан с къщата със закрита връзка, склад, голямо барбекю, закрито към къщата и малко в двора, работилница, външна баня с тоалет, загредено помещение в двора за домашни любимци, много зеленина и овощни дръвчета. площта на другите два парцела са 1026 кв.м и 658 кв.м.
Цената на къщата с включени трите парцела е 51.000 евро.
Обявата ми е насочена САМО КЪМ ЧАСТНИ ЛИЦА, МОЛЯ, АГЕНЦИИ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ, няма да намерят отзив. Оглед е възможно да се направи само с предварителна уговорка по телефон.
Повече снимки и информация са възможни само по мейл, след личен контакт
loading...