Преносимите охладители за зърно на AW,Великобритания

Стара Загора, гр. Стара Загора 27.12.2016 93    ново купувача 25723

111 лв

  • Преносимите охладители за зърно на AW,Великобритания
  • Преносимите охладители за зърно на AW,Великобритания
  • Преносимите охладители за зърно на AW,Великобритания
  • Преносимите охладители за зърно на AW,Великобритания
  • Преносимите охладители за зърно на AW,Великобритания

Обява от

Описание
Трудният начин за решаване на проблема „Гореща точка” е да се обърне зърното. Това на практика означава, че охлаждате проблемното място, като го аерирате и разпръснете обема от нагрято зърно в останалата маса. Ако причината за „Горещата точка” е било навлизане на паразити, то самият факт на обръщане на зърното може да донесе повече вреда, отколкото полза, защото така акаридите и гъгриците се разпръскват в останалата маса, като се създават условия, при които в бъдеще лесно могат да се появят много повече проблемни зони. Методът с преносимият охладител за зърно спестява неприятното обръщане на зърното, защото доставя въздуха точно вътре в масата и внимателно охлажда зърното до безопасни граници, без да разпръсква зърното с паразити, ако причината за нагряването е била такава. Склонностите на акаридите и гъгриците да унищожават зърното и да се размножават се възпрепятстват, тъй като зърното се охлажда, като така се избягват следващи прояви на проблема в по-късните етапи на съхранението. Охладителите изсмукват влажен въздух от зърното (а не вдухват), с което се предотвратява кондензация по повърхността на насипа, а охлаждането се извършва – от вътре навън. Това позволява и използването на енерго-икономичен мотор, минимизирано е пренатоварването и изгарянето. Предотвратява се и разпръскването на паразити, които активно се размножават в „горещата точка”.

технически параметри:

перфорирана тръба-L=2000мм. ф=100мм. -сито за пшеница, царевица, слънчоглед, рапица, ориз, кориандър и дръжка.

Турбинен вентилатор-260W, монофазен с производителност 850 куб. м. специално проектиран за продължителна работа до 36 часа непрекъснат режим, до 40 000 часа полезна работа!

работна зона-дълбочина-3. 5 метра, диаметър-3. 9 метра, около 32 тона зърно.

ПО ГОЛЕМИЯТ МОТОР:

Турбинен вентилатор-1. 1kW, трифазен, смучещдухащ режим на работа с производителност в работен режим-2200 куб. м. въздух 2500 куб. м. номинална.

Работна зона-дълбочина-4. 0 метра, диаметър-4. 0 метра, около 40 тона зърно

Налични и от двата модела!

МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД-Стара Загора