Страхотен бял часовник

Ямбол, гр. Ямбол 30.12.2016 68    ново купувача 22706

9 лв

  • Страхотен бял часовник
  • Страхотен бял часовник

Обява от

Описание
часовника е чисто нов с бяла кожена каишка а циферблата е декориран с нежна черна дантела.