Тестер за спирачна течност

Плевен, гр. Плевен 17.10.2020 209    ново купувача 152768

15 лв

  • Тестер за спирачна течност
  • Тестер за спирачна течност
  • Тестер за спирачна течност

Обява от
Тип
Състояние


Описание
Тестер за проверка състоянието на спирачната течност. Индикация с 4 лед диода за състоянието на спирачната течност и 1 лед диод за състоянието на батерията на уреда.

Вижте и другите мой обяви за банкноти, монети, сувенири и подаръци.
loading...