Тристаен апартамент /3 стаи + кухненски бокс, баня, коридор, мазе

София-град, гр. София 11.02.2018 446    59187

65000

  • Тристаен апартамент /3 стаи + кухненски бокс, баня, коридор, мазе
  • Тристаен апартамент /3 стаи + кухненски бокс, баня, коридор, мазе
  • Тристаен апартамент /3 стаи + кухненски бокс, баня, коридор, мазе
  • Тристаен апартамент /3 стаи + кухненски бокс, баня, коридор, мазе

Обява от
Строителство
Етаж
Състояние на сградата
Отопление
Особености
Последен етаж
Квадратура
Обзавеждане
Година на строителство
Тип апартамент
Брой етажи на сградата
Преход


Описание
Тристаен апартамент /3 стаи + кухненски бокс, баня, коридор, мазе/.

Апартаментът има издължена дневна/трапезария/хол с обособени функционални пространства с югозападно изложение и френски прозорци правещи плавен преход към зимна градина /остъклен балкон с цветя/ и място за четене на естествена светлина. Другите две стаи са със североизточно изложение с прозорци, които могат да бъдат използвани за спални, кабинети или детски стаи. Между трите стаи има обзаведен кухненски бокс, който е разположен в центъра на апартамента. Издължен коридор с перално пространство води до банята и входната врата. На етажа са разположени три апартамента, които са отделени от входа с още една метална врата. Ослънчаването на апартамента е много добро, поради функционалното разпределение на стаите с югозападно и североизточно изложение, което води и до равномерно нагряване през деня и равномерна температура в целия апартамент. Усеща се като топъл през зимата и прохладен през лятото. Апартаментът е топлофициран.

Апартаментът е преустройван от архитект и е много добре функционално обвързан. На този етап апартаментът върви с обзавеждането, защото към настоящия момент се използва за филмови продукции.

Апартаментът се нуждае от козметичен ремонт.

Апартаментът е част от сграда изградена с едро пълзящ кофраж /ЕПК/. Асансьорът е двойно по-голям от стандарта и свърза вертикално апартамента с обособената част към него /мазе/ и с входа и предблоковото пространство. От едната страна на блока има разположена детска площадка, а от другата има разположени паркоместа със свободен режим на паркиране. Непосредствено до тях има изградена и автомивка, бензиностанция "Шел" и няколко автомобилни сервиза. Недалеч е изграден и автомобилния център "Гуми Диана" и автосалоните"Мото-Пфое" и "Хюндай".

Зелена система в квартала е добре развита, като междублоковите и парковите пространства са добре стопанисвани от общината. В квартала се намира и голям спортен терен за футбол и тичане. В квартала може да закупите и цветя на добра цена от местната борса.

Въздухът в Люлин е един от най-чистите в София поради характеристиките на въздушните течения и преобладаващите предимно северозпадни ветрове в София. Поради тази причина и застрояването на замърсяващи производства са изнесени в югоизточната част на София /пример Кремиковци/ за да не замърсяват градската част, което прави въздухът в Люлин значително по-чист от останалата част на София.

Транспортната достъпност до блока е много добра. На 10 минути пешеходно движение е разположена метростанция "Сливница", която предоставя бърза връзка на квартала с централната градска част. Добрата транспортно-комуникационна обвързаност се осигуря и от факта, че от метростанцията тръгват междуградски автобуси за Банкя, а от съседната метростанция "Обеля" и за близко разположените населени места в северната част на София. Масовият градски транспорт се допълва и от две градски линии - рейс 111 и рейс 309.

Транспортната достъпност на квартала се допълва и от новоизградената северна тангента на София и от пътния възел, който дава възможност за бърз достъп до международния път София-Калотина на запад, както и до трите автомагистрали - АМ "Хемус", АМ "Тракия" и АМ "Люлин", което прави блока/квартала много добре комуникационно-транспортно осигурен.

В близост до блока има функциониращи детски градини - ДГ 152 "Люляче", ДГ 101 "Ябълкова градина" и ДГ "Великденче" с яслени групи и училища - 90 СУ "Ген. Хосе де Сан Мартин" и 137 СУ "Ангел Кънчев".

В квартала функционират и здравно-обслужващи обекти - 26-та Поликлиника, денонощна аптека и други частни медицински центрове.

В близост до блока са разположен и различни обслужващи обекти - Мосю Бриколаж, Т-маркет, Стантек, Фантастико, Била, Вилаз, КФС, Практикер, Хоум Макс, Технополис, Хит и др.

088 774 5680
loading...