Златна монета 20 долар 1903 PCGS

Плевен, гр. Плевен 28.01.2017 481    ново купувача Възможно договаряне 3128

899лв

  • Златна монета 20 долар 1903 PCGS
  • Златна монета 20 долар 1903 PCGS

Обява от

Описание
Златна монета 20 долар 1903 PCGS