Skip to Content

Безплатни обяви Варна

Навярно всеки един от нас се е чудил какви са най-атрактивните обяви в града, където живее. Идеята, че може да сключите изгодна сделка, без да заплащате транспортни разходи, е повече от примамлива! Ако искате да научите кои са най-интересните безплатни обяви Варна, разгледайте нашите предложения.

 безплатни обяви варна

За никой не е изненада, че най-търсените безплатни обяви Варна, са тези за недвижимите имоти. Вече морската столица е убежище на хора от всички краища на нашата родина. Младите семейства търсят да закупят изгодно малко жилище и да избягат от високите наеми в гр. Варна.

Февруари не е типичен натоварен месец на пазара за недвижими имоти, но ако обмисляте да обявите своя недвижим имот Варна за продажба през пролетта чрез безплатни обяви Варна, си струва да се започне от сега, за да поставите всичко в ред. Ето някои съвети за това как да продадете своя недвижим имот Варна, колкото е възможно по-скоро.

 безплатни обяви варна

Независимо дали ще показвате дома си през нощта или агентът Ви ще го прави през деня, докато сте на работа, ще трябва да се осигури приличен вид на имота. От изключително важно значение е имотът да бъде на разположение за огледи всеки ден, в определен от Вас диапазон от време. Ако може да осигурите огледи от 8 сутринта до 8 вечерта това със сигурност ще спомогне за бързата продажба на имота. Много от нас ходят на работа 8.00- 17.30 часа, но това не бива да бъде причина да пропуснете възможността потенциални купувачи да разгледат имота. Оставете ключовете за имота на своя агент по недвижими имоти, като го предупредите да Ви информира предварително кога ще има оглед на имота. По този начин можете да следите броя на огледи, а също така Вашия агент няма да се появи с потенциални купувачи, докато сте под душа.

Ако предстои оглед на недвижим имот Варна, предварително почистете имота, и поставете вази със свежи цветя в стаите. Стаите, които нямат достатъчен източник на естествена светлина, се нуждаят от допълнително осветление и през деня. Погрижете се за това, преди да излезете за работа.

Ако продавате къща с очарователна камина на дърва, създайте подходящата атмосфера, като акцентирате на този елемент от интериора на дома Ви. Запалете камината и поставете чаши шампанско на разположение на Вашите потенциални купувачи. Нека те се потопят в атмосферата и си представят, че могат да изпитат това удоволствие всяка вечер, стига да закупят този недвижим имот Варна.

Освен безплатни обяви за недвижими имоти Варна в Pazarluk.com може да откриете атрактивни оферти за мебели в отлично състояние на изгодна цена. Голям процент от продавачите на употребявани мебели са съгласни да осигурят транспорт в рамките на града. Това е несъмнено предимство, защото ако трябва да заплащате за транспортиране на мебели, минималната такса е около 30 лв.

Тези и много други атрактивни оферти за безплатни обяви Варна, може да откриете в страниците на Pazarluk.com! Настанете се удобно на дивана, вземете чаша вино и се отдайте изцяло на удоволствиете да изберете Вашия нов дом или нова мебел, която напълно ще трансформира сегашния Ви имот.

Comments are closed.