Skip to Content

След като Коледната треска е отминала и е настъпила дългоочакваната 2017 година, е време да се подготвим за най-романтичния празник през годината – 14 февруари. Независимо дали ще празнувате Свети Валентин или сте върл негов противник и застъпник на българския празник Трифон Зарезан – едно е сигурно – очаква Ви незабравим ден! И по-скоро – незабравима нощ!Идеалният подарък за Свети Валентин

За романтично настроената половина от нашата аудитория, тук сме изготвили списък с най-желаните и очаквани подаръци за този празник!

  1. На първо място – това е букет червени рози. Може да Ви звучи изтъркано или дори клише, но всяка дама си мечтае да получи такъв подарък. Разбира се, букета трябва да бъде само част от подаръка, а не целия. В противен случай, дамата на сърцето Ви ще бъде леко разочарована – или не до там удовлетворена от подаръка.
  2. Грандиозния букет от червени рози трябва да бъде допълнен от кутия шоколадови бонбони – по възможност любимите на приятелката Ви.
  3. Бутилка червено вино е също допълнение към предишните две точки и не трябва да бъде третирана като самостоятелен подарък.
  4. Комплект бижута, които може да откриете в категория Мода, подкатегория Бижутерия в Pazarluk.com, е идеалния завършек на този идеален подарък за всяка дама. Комплект колие и обици е идеален поради две причини – няма как да сбъркате с размера, както при пръстените, и е подарък, който може да се използва всеки ден. Ако решите да подарите някаква дреха, например рокля, може да не уцелите номера на дамата или нейния вкус. Дори и да улучите тези две неща, което ще бъде истинско чудо, все пак една рокля, колкото и хубава да е тя, не може да се носи по-често от веднъж на две седмици.
  5. Обгърнете Вашата половинка с цялото си внимание и нежност на този ден, накарайте я да се почувства специална. Няма по-хубав от този подарък. И не чакайте да стане вечерта, за да го направите. Планирайте целия ден. Изненадайте я със закуска в леглото, после излезте и карайте кънки навън, или прекарайте целия ден под завивките, гледайки нейните любими филми. Заредете се с пуканки и голяма доза търпение, за да изгледате и най-блудкавите и романтични филми, като например „Тетрадката”. За вечерта резервирайте романтична вечеря в изискан ресторант и тогава подарете подаръка на любимата. По Ваша преценка изберете подходящия момент. Най- добре ще бъде да в началото на вечерта да и подарите розите и бонбоните, а бижутата да оставите за десерт. Така изненадата ще бъде пълна!

Надяваме се да сме Ви помогнали с този съвет, за да прекарате една незабравима вечер!

Comments are closed.