Skip to Content

Ако се чудите какъв подарък да изберете за своето малко съкровище, и прекарвате часове наред, разглеждайки тонове дрехи и всевъзможни играчки в сайт безплатни обяви, спрете веднага. Целта на подходящия подарък е не само да забавлява Вашето дете, но също така и да го научи на нещо полезно. Замислете се за хилядите играчки, които сте му купили – с какво са му помогнали да стане по-добър човек? Най-вероятно отговорът е – „с нищо”. Разбира се, има музикални и образователни играчки, подходящи за най-малките, но след като детето навърши 3 години, този тип играчки вече не са интересни. Затова родителите на момиченца ги обсипват с кукли и комплекти за готвене, а момченцата са затрупани с колички, топки и трактори.

 pazarluk.com сайт за безплатни обяви подарък за детето

Докато все още седите пред лаптопа или настолния компютър, и се ровите в поредниясайт безплатни обяви, Ви предлагаме една по-различна алтернатива. Най-бързо развиващия се сайт безплатни обяви Pazarluk.com Ви предлага огромно разнообразие в категория „Животни”. Доказано е, че домашния любимец, особено кучето има редица ползи за здравето. Но ползите за детето са още по-големи.

На първо място детето се учи на отговорност. То трябва да полага грижи за кучето – да го извежда на разходка, да го храни и да го реше. Разходките естествено трябва да бъдат заедно с възрастен, ако детето е на възраст под 7 години. Повечето родители се отказват от покупката на куче, защото смятат че всичките грижи по животното, ще бъдат тяхна отговорност. На детето трябва да му се обясни, че тъй като кучето е негово, то трябва да поема основната грижа за него. Много е важно детето да не възприема грижите като някакъв вид наказание. Положително е да му се обясни, че тъй като вече е голям човек, той започва да има отговорности. Изтъкнете, че вече не е бебе, а е голямо дете (децата обичат да чуват това).

Друг положителен аспект на избирането на домашен любимец от сайт безплатни обяви Pazarluk.com е, че кучето ще бъде винаги до него. То ще бъде неговият най-добър приятел, който ще го обича безрезервно и ще го пази. Това е особено важно за деца, които са по-срамежливи или се сприятеляват трудно с другите деца. Кучето ще бъде не само техен неизменен спътник, но също и повод за разговори и игри с останалите деца. С куче вкъщи никога не е скучно. Ако детето се чувства тъжно, кучето веднага ще усети това, и ще направи всичко по силите си да разведри малчугана.

Comments are closed.