15 обяви -

Обяви за Дом и градина в Област Плевен, гр. Плевен

Подаръци, Сувенири - Яйце на Фаберже

Дом и градина » Изкуство и декорация » Декорация

50 лв.

гр. Плевен , 9-ти квартал

Сувенири 10 евро златни банкноти + сертфикат подарък

Дом и градина » Изкуство и декорация » Декорация

35 лв.

гр. Плевен

Нощна лед светлина за тоалетна чиния

Дом и градина » Осветление

15 лв.

гр. Плевен

Сувенири 100 долара златни банкноти със сертификат

Дом и градина » Изкуство и декорация » Декорация

35 лв.

гр. Плевен

Продавам и изработвам диамантени гоблени

Дом и градина » Изкуство и декорация » Гоблени

400 лв.

гр. Плевен , Сторгозия

Сувенири 100 златни евро в стъклена поставка

Дом и градина » Изкуство и декорация » Декорация

35 лв.

гр. Плевен , 9-ти квартал

50 лева златни банкноти в стъклена поставка и масивно дърво

Дом и градина » Изкуство и декорация

35 лв.

гр. Плевен

Красив позлатен плик за златните банкноти , 24 карата златно

Дом и градина » Изкуство и декорация

5 лв.

гр. Плевен

Първите български банкноти 20 лева 1885

Дом и градина » Изкуство и декорация

30 лв.

гр. Плевен

Нови вълнени одеала

Дом и градина » Завеси, спално бельо и килими » Спално бельо

30 лв.

гр. Плевен , 9-ти квартал

Сувенири яйце Фаберже

Дом и градина » Изкуство и декорация » Декорация

50 лв.

гр. Плевен , 9-ти квартал

Сувенири подвижно огледало направено от дърво размери 25 х 30 см

Дом и градина » Изкуство и декорация » Дърворезба

25 лв.

гр. Плевен

Трансформиращо легло

Дом и градина » Мебели » Спални, легла

200 лв.

гр. Плевен , Дружба 4

PANG възглавница за кресло - IKEA

Дом и градина » Завеси, спално бельо и килими » Спално бельо

25 лв.

гр. Плевен , Идеален център

POANG възглавница за кресло-IKEA

Дом и градина » Завеси, спално бельо и килими » Спално бельо

45 лв.

гр. Плевен , Идеален център
Обяви за Дом и градина в Област Плевен, гр. Плевен . Подаръци, Сувенири - Яйце на Фаберже. Сувенири 10 евро златни банкноти + сертфикат подарък. Нощна лед светлина за тоалетна чиния. Сувенири 100 долара златни банкноти със сертификат. Продавам и изработвам диамантени гоблени.