Сувенири 50 долара...
30 лв гр. Плевен
Часовник слава
25 лв гр. Русе
Колички мачбокс
15 лв гр. Русе
Графи
10 лв гр. Русе
1 Рубла 1889
100 лв гр. Хасково
РУБЛА 1892 ГОДИНА
180 лв гр. Хасково
фотоапарат руски...
100 лв гр. Варна
10 Лева сребро...
20 лв гр. Плевен
Соц.камиончета
20 лв гр. Русе
Кожена паласка
25 лв гр. Пазарджик
1 рубла 1896 Николай...
540 лв гр. София
Отлични 5 броя...
60 лв гр. Плевен
3 сребърни рубли...
650 лв гр. София
Стикери Billa,
4 лв гр. Перник