Часовник слава
25 лв гр. Русе
Колички мачбокс
15 лв гр. Русе
Графи
10 лв гр. Русе
1 Рубла 1889
100 лв гр. Хасково
фотоапарат руски...
100 лв гр. Варна
10 Лева сребро...
20 лв гр. Плевен
Соц.камиончета
20 лв гр. Русе
Кожена паласка
25 лв гр. Пазарджик
Отлични 5 броя...
60 лв гр. Плевен
Лот запалки
5 лв гр. Русе
Стикери Billa,
4 лв гр. Перник
Стари стъклени...
1.5 лв гр. Русе