Часовник слава
25 лв гр. Русе
Пищов.
250 лв гр. Пазарджик
Графи
10 лв гр. Русе
РУБЛА 1892 ГОДИНА
180 лв гр. Хасково
фотоапарат руски...
100 лв гр. Варна
10 Лева сребро...
20 лв гр. Плевен
Кожена паласка
25 лв гр. Пазарджик
Отлични 5 броя...
60 лв гр. Плевен
Лот запалки
5 лв гр. Русе
Стикери Billa,
4 лв гр. Перник
Стари стъклени...
1.5 лв гр. Русе