Часовник слава
25 лв гр. Русе
Колички мачбокс
15 лв гр. Русе
Графи
10 лв гр. Русе
1 Рубла 1889
100 лв гр. Хасково
РУБЛА 1892 ГОДИНА
180 лв гр. Хасково
фотоапарат руски...
100 лв гр. Варна
Соц.камиончета
20 лв гр. Русе
Отлични 5 броя...
60 лв гр. Плевен
Лот запалки
5 лв гр. Русе
Стикери Billa,
4 лв гр. Перник
Стари стъклени...
1.5 лв гр. Русе