Бижутерия МодаЗлатен ланец- 5,31 гр.

290 лв гр. Горна Оряховица

Масивен сребърен лот

55 лв гр. Сливен

Златна висулка- 0,69 гр.

40 лв гр. Горна Оряховица

Златен пръстен- 4,79 гр.

335 лв гр. Горна Оряховица

Златен пръстен- 3.55 гр.

195 лв гр. Горна Оряховица

Бижутерка - скрин за бижута

70 лв гр. Асеновград

Златен пръстен- 4,62 гр.

255 лв гр. Горна Оряховица

Златен пръстен- 3.89 гр.

275 лв гр. Горна Оряховица

Златен пръстен- 5.30 гр.

370 лв гр. Горна Оряховица

Сребърни бижута

50 лв гр. Пловдив

Златна висулка- 4,90 гр.

270 лв гр. Горна Оряховица

Златна гривна- 16,37 гр.

910 лв гр. Горна Оряховица
loading...