19 обяви -

Обяви за Мода Бижутерия Гривни в Област Сливен, гр. Сливен

Пандора оригинална сребърна гривна с 11 талисмана

Мода » Бижутерия » Гривни

800 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Пандора сребърна гривна с 10 талисмана и осигурителна верижка

Мода » Бижутерия » Гривни

700 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Мурано страхотна 100% оригинална гривна

Мода » Бижутерия » Гривни

55 лв.

гр. Сливен

Мурано великолепна гривна тип пандора

Мода » Бижутерия » Гривни

35 лв.

гр. Сливен

Murano Гривна

Мода » Бижутерия » Гривни

25 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Блу Делфт антикварна сребърна гривна с порцелан

Мода » Бижутерия » Гривни

200 лв.

гр. Сливен

Авторска сребърна гривна с естествени камъни

Мода » Бижутерия » Гривни

500 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Масивна сребърна гривна

Мода » Бижутерия » Гривни

150 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Сребърна гривна с позлата

Мода » Бижутерия » Гривни

120 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Масивна сребърна гривна с тюркоаз от Мароко

Мода » Бижутерия » Гривни

100 лв.

гр. Сливен

TIFFANY&CO сребърна гривна

Мода » Бижутерия » Гривни

50 лв.

гр. Сливен

Нова красива сребърна гривна

Мода » Бижутерия » Гривни

50 лв.

гр. Сливен

Нова сребърна гривна

Мода » Бижутерия » Гривни

50 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Swarovski ОРИГИНАЛНА ГРИВНА

Мода » Бижутерия » Гривни

55 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Нова гривна с розов кварц и миди

Мода » Бижутерия » Гривни

35 лв.

гр. Сливен

Италианска маркова стоманена гривна

Мода » Бижутерия » Гривни

85 лв.

гр. Сливен

Лот ръчно изработени гривни мъниста сребро

Мода » Бижутерия » Гривни

25 лв.

гр. Сливен

Гривна от хематит

Мода » Бижутерия » Гривни

40 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Зодиакална бижутерия

Мода » Бижутерия » Гривни

16 лв.

гр. Сливен , Дружба
Обяви за Мода Бижутерия Гривни в Област Сливен, гр. Сливен . Пандора оригинална сребърна гривна с 11 талисмана. Пандора сребърна гривна с 10 талисмана и осигурителна верижка. Мурано страхотна 100% оригинална гривна. Мурано великолепна гривна тип пандора. Murano Гривна.