6 обяви -

Обяви за Гривна Пандора Мода Бижутерия Гривни в Област Сливен, гр. Сливен

Мурано великолепна гривна тип пандора

Мода » Бижутерия » Гривни

35 лв.

гр. Сливен

Намалена Пандора оригинални гривна и талисман

Мода » Бижутерия » Гривни

150 лв.

гр. Сливен , Българка

Намалена Пандора оригинални гривна и талисман

Мода » Бижутерия » Гривни

150 лв.

гр. Сливен , Българка

Оригинална сребърна гривна Пандора

Мода » Бижутерия » Гривни

800 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Пандора сребърна гривна с 10 талисмана и осигурителна верижка

Мода » Бижутерия » Гривни

800 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Пандора оригинална сребърна гривна с 11 талисмана

Мода » Бижутерия » Гривни

900 лв.

гр. Сливен , Даме Груев
Обяви за Гривна Пандора Мода Бижутерия Гривни в Област Сливен, гр. Сливен . Мурано великолепна гривна тип пандора. Намалена Пандора оригинални гривна и талисман. Намалена Пандора оригинални гривна и талисман. Оригинална сребърна гривна Пандора. Пандора сребърна гривна с 10 талисмана и осигурителна верижка.