Марка

Камиони Автомобили и авточастиСтартер за ИФА л 60 - гр. Благоевград

гр. Благоевград
80.00лв
Стартер за ИФА л 60
80 лв гр. Благоевград

Ифа в50 4х4 самосвал - гр. Сърница

гр. Сърница
5300.00лв
Ифа в50 4х4 самосвал
5300 лв гр. Сърница

Газ 66,Дизел,Товарен,1989г. - гр. Ловеч

гр. Ловеч
6500.00лв
Газ...
6500 лв гр. Ловеч

Зил Агрегат 100kw - гр. Димитровград

гр. Димитровград
18000.00лв
Зил Агрегат 100kw
18000 лв гр. Димитровград

СПЕШНО!!! Ифа л 60 4x4 180кс. - гр. Димитровград

гр. Димитровград
18449.00лв
СПЕШНО!!! Ифа л 60...
18449 лв гр. Димитровград

Продавам steyr 680,6x6 - гр. Пловдив

гр. Пловдив
12500.00лв
Продавам steyr 680,6x6
12500 лв гр. Пловдив

Продавам камино - гр. Гоце Делчев

гр. Гоце Делчев
1.00лв
Продавам камино
1 лв гр. Гоце Делчев

Кош - каросерия - гр. Мартен

гр. Мартен
5500.00лв
Кош - каросерия
5500 лв гр. Мартен

Автокран - гр. Мартен

гр. Мартен
7500.00лв
Автокран
7500 лв гр. Мартен