Сувенири 50 долара...
30 лв гр. Плевен
500 евро златни...
30 лв гр. Плевен
10 Лева сребро...
20 лв гр. Плевен
грамофонни плоюи...
7 лв гр. Шумен
Отлични 5 броя...
60 лв гр. Плевен
силях
65 лв гр. Шумен
кукла Mattel от 1988...
10 лв гр. Шумен
Емайлирана табела
14 лв гр. Шумен
Метални колички -...
3 лв гр. Шумен
Капачки от соц.
10 лв гр. Русе
№ 992 лот 4 броя...
15 лв гр. Шумен
№ 532 стар бастун с...
35 лв гр. Шумен
Колекционерски...
5 лв гр. Русе
Списание за...
10 лв гр. Пловдив
Детски ски
35 лв гр. Русе