Гадаене по руните
5 лв гр. Пловдив
Двойка порцеланови...
45 лв гр. Сливен
PROMENADE COLLECTION...
40 лв гр. Сливен
Анжелика и кралят
5 лв гр. Пловдив
Живот за избрани
5 лв гр. Пловдив
Месингово хаванче
30 лв гр. Пловдив
Остров Пинос...
4 лв гр. Пловдив
Българска старинна...
150 лв гр. Хасково
Фин баварски...
60 лв гр. Сливен
Хиляда дузини
1 лв гр. Пловдив
№ 198 старо пано /...
20 лв гр. Шумен
Пудриера
30 лв гр. Русе
Графи
10 лв гр. Русе
Стари стъклени...
1.5 лв гр. Русе