РУБЛА 1892 ГОДИНА
180 лв гр. Хасково
сребърна монета...
80 лв гр. Варна
медни турции 9 бр
60 лв гр. Варна
руска копеика в...
25 лв гр. Варна
1 Рубла 1751 СПБ...
768 лв гр. София
1 Рубла 1750 ММД...
780 лв гр. София
3 сребърни рубли...
650 лв гр. София
1 рубла 1896 Николай...
540 лв гр. София
1859-Русия-Alexander-...
998 лв гр. София
Сувенири 500 златни...
35 лв гр. Плевен
Лот от 2ст 1999г.
3.5 лв гр. Русе
Лот от 1ст 1999г.
6 лв гр. Русе
1 Рубла 1889
100 лв гр. Хасково
1 рубла 1721 Петър I...
759 лв гр. София
Русия 1 рубла 1728...
887 лв гр. София
1 сребърна рубла 1720...
3999 лв гр. София