13 обяви -

Колекционерство Стари уреди и апарати Pazarluk.com

Електромер швейцарски колекционерски фирма Landis & Gyr 1962 г

Колекционерство » Стари уреди и апарати

75 лв.

гр. София , Абдовица

Стар кристален аплик нощна лампа

Колекционерство » Стари уреди и апарати

55 лв.

гр. Сливен , Даме Груев

Марков лазерен факс

Колекционерство » Стари уреди и апарати

35 лв.

гр. Монтана , Идеален център

Колекционерска везна

Колекционерство » Стари уреди и апарати

130 лв.

гр. Русе , Родина 1

Колекционерско авторадио

Колекционерство » Стари уреди и апарати

320 лв.

гр. Русе , Родина 1

Колекционерско авторадио 2

Колекционерство » Стари уреди и апарати

120 лв.

гр. Русе , Родина 1

Колекционерски лот

Колекционерство » Стари уреди и апарати

40 лв.

гр. Русе , Родина 1

колекционерски инструмент

Колекционерство » Стари уреди и апарати

50 лв.

гр. Русе

стар телефон

Колекционерство » Стари уреди и апарати

45 лв.

гр. Русе

Ретро преносим касетофон Revue Sinchro 8220

Колекционерство » Стари уреди и апарати

120 лв.

гр. Русе , Родина 1

Стар телефон

Колекционерство » Стари уреди и апарати

20 лв.

гр. Плевен , 9-ти квартал

Отварачка за бира стара рекламна Шопско пиво специално Люлин

Колекционерство » Стари уреди и апарати

15 лв.

гр. Радомир , Област Перник

промишлена лампа соц

Колекционерство » Стари уреди и апарати

1 лв.

гр. Велико Търново , Бузлуджа