Компютри ЕлектроникаDell Latitudе-D531 4 рам

160 лв гр. Плевен

dell inspiron m5010-на-части

11 лв гр. Плевен

Лаптоп Viewsonic VNB106

160 лв гр. Горна Оряховица

Sony Vaio VGN-FZ11Z-на-части

11 лв гр. Плевен

SAMSUNG N130

150 лв гр. Плевен

asus x52j - на части

11 лв гр. Плевен

Лаптоп HP 620

240 лв гр. Горна Оряховица

Acer Aspire 5100

120 лв гр. Горна Оряховица

ОХЛАДИТЕЛ INTEL soc. 1150

10 лв гр. Търговище

Acer Aspire

330 лв гр. Горна Оряховица

medion akoya p6612-на части

111 лв гр. Плевен

aser 5720g-на части

11 лв гр. Плевен

Лаптоп ASUS X59SL

185 лв гр. София

lenovo z61t-за ремонт

80 лв гр. Плевен

лаптоп тошиба

150 лв гр. Камено

lenovo-t61-на части

11 лв гр. Плевен

asrock m15-4гб-рам

180 лв гр. Плевен

Лаптоп Lenovo ThinkPad X200

150 лв гр. Плевен