Компютри Електроника



Dell Latitudе-D531 4 рам

160 лв гр. Плевен

dell inspiron m5010-на-части

11 лв гр. Плевен

Лаптоп Viewsonic VNB106

160 лв гр. Горна Оряховица

Sony Vaio VGN-FZ11Z-на-части

11 лв гр. Плевен

asrock m15 - на части

11 лв гр. Плевен

asus x52j - на части

11 лв гр. Плевен

Лаптоп HP 620

240 лв гр. Горна Оряховица

Acer Aspire 5100

120 лв гр. Горна Оряховица

ОХЛАДИТЕЛ INTEL soc. 1150

10 лв гр. Търговище

Acer Aspire

330 лв гр. Горна Оряховица

aser 5720g-на части

11 лв гр. Плевен

Лаптоп ASUS X59SL

185 лв гр. София

lenovo z61t-за ремонт

80 лв гр. Плевен

TOSHIBA AC100-10U

150 лв гр. Горна Оряховица

лаптоп тошиба

150 лв гр. Камено

lenovo-t61-на части

11 лв гр. Плевен

asrock m15-4гб-рам

180 лв гр. Плевен

Лаптоп Lenovo ThinkPad X200

150 лв гр. Плевен