Лаптоп HP dv6000
150 лв гр. Русе
lenovo...
299.99 лв гр. Плевен
asus f75a-на-части
111 лв гр. Плевен
Ноутбук Compaq Mini...
150 лв гр. София
asus x553m-на-части
11 лв гр. Плевен
Laptop DELL Inspiron...
900 лв гр. Стара Загора
HP Pavilion dv6 Core...
200 лв гр. Плевен
Core i5...
499 лв гр. Плевен
SAMSUHG SF 510
290 лв гр. Горна Оряховица
HP pavilion dv 9000
280 лв гр. Горна Оряховица
HP pavilion dv 6000
90 лв гр. Горна Оряховица
Fujitsu-Siemens Amilo...
111 лв гр. Плевен
dell-m5030-на-части
111 лв гр. Плевен
Lenovo T61
200 лв гр. Раднево
medion akoya p6612-на...
111 лв гр. Плевен
hp probook...
200 лв гр. Плевен
HI-END Core i7QM(3...
659 лв гр. Плевен
HI-END Core i7QM(3...
659 лв гр. Плевен
Lenovo ThinkCentre...
159 лв гр. София
HP Compaq 8000 Elite
222 лв гр. София
HP Compaq dc7900 SFF
159 лв гр. София
ОХЛАДИТЕЛ INTEL soc....
10 лв гр. Търговище