Телефон Samsung
50 лв гр. Благоевград
НОВ 2 SIM, 4-ядрен,...
175 лв гр. Варна
Смарт часовник DZ-09
35 лв гр. Хасково
BlackBerry 7130v
30 лв гр. Плевен
Lenovo K6 2 години...
340 лв гр. София
Iphone 5S Gold
299 лв гр. София
Vertu К 5...
119 лв гр. Русе
Nokia Lumia 625- (4G)
100 лв гр. Плевен
nokia 6700 classic...
75 лв гр. Силистра
samsung s7 самсунг...
420 лв гр. Силистра
Samsung Galaxy J100h j1
100 лв гр. София
Samsung Galaxy Grand...
160 лв гр. София
Neken...
220 лв гр. Плевен
Sony Ericsson W302
20 лв гр. Сопот
benefon tdp70wp-работещ
30 лв гр. Плевен
стари-мотороли-2-броя
120 лв гр. Плевен
samsung s5 mini...
240 лв гр. Силистра
Sony...
25 лв гр. Сопот
Sony Ericsson...
30 лв гр. Сопот
leavago-t1-pius-5.5-D...
250 лв гр. Плевен
GSM Sony Ericsson...
40 лв гр. София
ZTE-model Z992-НОВ
65 лв гр. Сопот