Microsoft Lumia 435...
90 лв гр. Плевен
Нокия Х 3 слайд +...
10 лв гр. Русе
NOKIA 8800 Sapphire...
350 лв гр. Плевен
Nokia 8800 Special...
250 лв гр. Плевен
Nokia N8-00
200 лв гр. Асеновград
СПЕШНО Lumia 900 Бартер
40 лв гр. Луковит
Samsung
30 лв гр. Луковит
Телефон Nokia
20 лв гр. Перник
Nokia Lumia 535 Dual
100 лв гр. София