Болногледачки УслугиЗдравен асистент

4373.4 лв гр. Пловдив

Медицинска сестра

5516 лв гр. Пловдив

Социален асистент

5200 лв гр. Пловдив

Социален асистент

5161.4 лв гр. Пловдив