Завеси, спално бельо и килими Дом и градинаРодопски одеала - 2бр.

20 лв гр. Пловдив

Декоративни възглавнички

12 лв гр. Павликени

Аша (халище)

70 лв гр. Монтана

покривка за легло

35 лв гр. Русе

Кувертюра за спалня

28 лв гр. Свищов

дървени корнизи

10 лв гр. Русе

Декоративни възглавници

15 лв гр. Павликени

Перде РЕСНИ

45 лв гр. Силистра

Родопски одеала

35 лв гр. Пловдив