Броя Закачалки Шкаф Врата - Безплатни обяви

1927 Метална закачалка за вратичка на шкаф с две куки за закачане

Дом и градина » Мебели » Антре, други мебели

3.90 лв.

гр. Добрич

Метална закачалка за врата на шкаф 12 куки за закачане, 47см

Дом и градина » Мебели » Антре, други мебели

3 лв.

гр. Добрич

Метална двойна закачалка за врата на кухненски шкаф

Дом и градина » Домашни потреби

3 лв.

гр. Добрич
Подобни търсения:

Броя Закачалки Шкаф Врата - Безплатни обяви. 1927 Метална закачалка за вратичка на шкаф с две куки за закачане. Метална закачалка за врата на шкаф 12 куки за закачане, 47см. Закачалка за кърпи за кухненски шкаф органайзер поставка за вратичка. Метална двойна закачалка за врата на кухненски шкаф. Комплект от 2 броя метални закачалки за кухненски шкаф или врата.