Броя Сладки Резец Тесто - Безплатни обяви

1934 Резец за фондан и тесто сладкарски ролков декоратор за торти

Дом и градина » Домашни потреби

13.50 лв.

гр. Добрич

Резец за фондан и тесто сладкарски ролков декоратор за торти

Дом и градина » Домашни потреби

13.50 лв.

гр. Добрич

Форма за сладки 12 сърца резец за фондан тесто формички за бисквити

Дом и градина » Прибори и съдове за хранене

4.50 лв.

гр. Добрич

Форми за сладки с бутало и релеф Бебе резец за тесто 4 броя в комплект

Дом и градина » Домашни потреби

4.50 лв.

гр. Добрич

2188 Форми за сладки с бутало и релеф Бебе резец за тесто

Дом и градина » Домашни потреби

5.90 лв.

гр. Добрич
Подобни търсения:

Броя Сладки Резец Тесто - Безплатни обяви. 1934 Резец за фондан и тесто сладкарски ролков декоратор за торти. Резец за фондан и тесто сладкарски ролков декоратор за торти. Форма за сладки 12 сърца резец за фондан тесто формички за бисквити . Форми за сладки с бутало и релеф Бебе резец за тесто 4 броя в комплект. 3 броя в комплект метални форми за сладки пиленце резец за тесто пиле.